Julefreden senker seg

Julaften har begynt bra så langt: Stor frokost i pysjen med familiens fire kvinner og to hunder, deretter halvannen time med snefreseren, til naboenes og forhåpentligvis egen glede. Den avkristnede delen av famlien er hjemme med ansvar for kalkun og diverse, i påvente av familieinnrykk.

Akkurat nå høljsnør det ute (til Finn Erik Vinje: Min definisjon. Tung, våt sne som faller rett ned i store snefiller og danner et lag for tungt for min lille snefreser.) Som vanlig er dette den beste tiden på julaften – stille og fredelig. Denne gangen blir det imidlertid ikke svensk Kalle Anka, siden ovnen er gått i stykker og vi må steke kalkun nede i naboens tomme hus. På den annen side har de TV de også. Vi får se. For sikkerhets skyld, her er Tjuren Ferdinand i svensk tapning, slik den skal være. Så det så:

OK da, vi tar med Askepott også. Fabelaktig grep på arbeidsprosessdesign:

Og med det, från oss alla til er alla, en riktigt god jul….

2 tanker på “Julefreden senker seg

Det er stengt for kommentarer.