Ferieslapphet….

…i denne bloggen for tiden. Skyldes at det er 30 grader i skyggen og at hele familien har vært gjennom en slitsom virusinfeksjon. Men det har blitt tid til etpar båtturer. Samt snegleplukking, rosebedbygging og mange timer i skyggen på terrassen mellom hostekulene. Akk ja.

Men i morgen blir alt så meget bedre….

1 tanke på “Ferieslapphet….

 1. I morgon, i morgon,
  men ikkje i dag,
  nei i dag, nei idag gjer eg ikkje det slag
  I dag vil eg ligja på ryggen å sjå,
  på lerka som svevar høgt i det blå.
  Regner med en mann med din livserfaring kjenner til denne visa, selv om den er sunget av en vestlending.
  Hvis det er noe trøst, så er ikke du den eneste som har sommer-slapphet. Og jeg kan ikke engang skylde på virus. Jeg regner med at du bare samler krefter, og at du dukker opp med «propellen» din i ØR og andre skrevne steder igjen til høsten.

Det er stengt for kommentarer.