Årets medie(PC)duell

PFIT logo

Nok et møte i Polyteknisk Forenings IT-gruppe, denne gangen et det kommer til å gå gjetord om…:

MIcrosoft Logo

 

 

 
12. november kl. 1700, i Klubben i Håndverkeren konferanselokaler:

Din nye mediehverdag: Hvordan få det til?

Thomas Malt, Linpro og Willy Nygaard, Microsoft Norge
Medie-PCer – datamaskiner som kilde og plattform for musikk, bilder, film og annen form for hjemmeunderholdning – er i ferd med å bli en naturlig del av de fleste hjem. Det kan imidlertid være vanskelig å orientere seg i dette markedet. Thomas Malt og Willy Nygaard, som representerer to ulike og konkurrerende løsninger (Open Source og Microsoft) for dette markedet, legger til side de tradisjonelle motforestillingene og holder en godmodig, men intens diskusjon om hvilke løsninger som fungerer best under hvilke forhold – og hva man bør tenke på før man setter i gang.