E-enterprise 2007…

Ragnvald Sannes…er tittelen på et Master of Management-kurs, arrangert av min eminente kollega Ragnvald Sannes, som starter 26. september og går gjennom fem moduler med følgende innhold og forelesere:

1. samling: 26.09 – 29.09 2007 – Forretningsutvikling: strategi, teknologi og teknologiutvikling – Espen Andersen
2. samling: 07.11 – 10.11 2007 – Innovasjon, innovasjonsprosesser og effekter – Jon -Arild Johannessen
3. samling: 09.01 – 12.01 2008 – Ledelse av IT-funksjonen og teknologiske plattformer – Bo Hjort Christensen
4. samling: 05.03 – 08.03 2008 – Informasjonsteknologi i kunnskapsledelse – Petter Gottschalk
5. samling: 16.04 – 19.04 2008  – IT-ledelse: strategi, organisering og endring – Ragnvald Sannes

Jeg kan anbefale dette kurset (kanskje ingen overraskelse, siden jeg skal være en av foreleserne) for alle som er i eller kan tenke seg en mellomlederstilling innen IT-ledelse, eller for folk som har stillinger som medfører interaksjon med en IT-avdeling. Master of Management-kurs er en grei oppdatering for folk som er i jobb: Modulbaseringen muliggjør arbeid, samtidig som man får større
faglig fordypning enn kortere seminarer og kurs. Dessuten treffer man folk i samme situasjon over en lengre periode. Dessuten skal det produseres et faglig arbeid i løpet av kurset, og da har man sjansen til å få gjort den utredningen, arkitekturanalysen eller strategien man aldri får tid til – med veiledning av BIs fagkrefter.

Her er detaljene – ta kontakt med Ragnvald om du har spørsmål og kanskje kunne tenke deg å bli med!

Oppdatering: Ragnvald har lagt litt mer informasjon her – inklusive svar på endel spørsmål mange har.

1 tanke på “E-enterprise 2007…

  1. Eg skal tippe: om to år vil dei som ha gått gjennom dette kurset vere blandt dei mest etterspurde på arbeidsmarknaden. Om tre år vil dei som har greidd å praktisere kunnskapen sin med suksess kunne tene veldig bra. Dette er midt i blinken både i offentleg og privat sektor.

Det er stengt for kommentarer.