Bare må ha det….

Lena med Berninaen

Fru Andersen, her avbildet i sitt rette element, har nå startet sin nye webside baremaahadet.com (forøvrig behørig blogget av Julie.) Her er det muligheter for å stille sin lyst etter quilte- og andre håndarbeidsavhengigheter.

Forøvrig er symaskinen på bildet en toppmodell for quiltere utlånt fra Bernina, som gjerne vil at Lena bruker den, også på sine kurs, og rapporterer tilbake. Hvilket får meg til å lure på: Jeg har mange år forelest om ny teknologi og brukt allverdens teknologi i klasserom og foredragssal, men ikke søren om noe datafirma har stilt opp med gratis teknologi til meg, nei. La meg derfor si det med en gang: Skulle noen ha lyst til å låne meg en Media Center PC, en leseplate eller en virkelig hårete laptop, la meg gjøre det helt klart at jeg er åpen for gode forslag. Jeg mener, Lena har syv symaskiner i huset, plus en strikkemaskin og assortert annen isenkram med mystisk funksjonalitet og mange knapper. Jeg har bare 6 PCer, og bare tre av dem til eget bruk. Nå må databransjen skjerpe seg!

1 tanke på “Bare må ha det….

  1. Inspirert av gårdsdagens jentelag, og behovet for å ta det litt med ro så langt i dag, måtte jeg bare se det. Siden din som du nevnte igår, Lena.Artig med Espens betraktninger rundt dine sy- og strikkemaskiner og hans pc’er.
    mange hilsener Anne K.

Det er stengt for kommentarer.