Dagens ord: Bingovinger

I et svakt øyeblikk har man altså gått bort og meldt seg på bloggstafetten, noe som helt sikkert ikke er i nærheten av forenlig med en rolle som seriøs kommentator og så videre. Men gjort er gjort, så derfor gakk jeg over til Mihoe som skal overta stafettpinnen, for å starte en langsom tankeprosess om hva man skal finne på å plage nestemann med. Og der finner jeg dagens ord: Bingovinger.

Hva det er? Døm selv.

Så kan man jo alltid be Mihoe skrive noe om feministiske implikasjoner av bingovinger, eller noe slikt.

And now, back to our regular programming… 

3 tanker på “Dagens ord: Bingovinger

  1. Jeg tror ikke at en liten sak som Bloggstafetten vil rokke ved din posisjon som seriøs kommentator, særlig ikke når du gjør så grundig og tidlig forarbeid. Kanskje bør du ta en tur til bloggeren foran deg for å se hva slags oppgave du kan tenkes å få også? Når du først er i gang, mener jeg. Men jeg tror nok Nissemann er lite forutsigbar.

  2. Nissemann er såpass lite forutsigbar at han kan tenkes å spionere på bloggen etter seg på stafetten… Greit å «starte en langsom tankeprosess om hva man skal finne på å plage nestemann med», som han tenkte. For litt av moroa med en slik stafett er jo at folk skal bli utfordret til å skrive noe de ikke pleier å skrive. Så nå har jeg vel en måneds tid på meg til å lære deg å kjenne. Snakkes!
    Saccarina: «Lite forutsigbar» er et kompliment i mine kretser, håper det er det i dine også.

Det er stengt for kommentarer.