1 tanke på “Seatguru er topp

 1. He he..morsom side! Dro til Costa Rica i påsken sammen med samboer og et vennepar. Fløy med Continental Oslo-Newark-San Jose-Newark-Oslo. Har helt seriøst ikke vært borti dårligere service noen gang. Følgende skjer på turen ned:
  1) Vi har fått seter på den nest bakerste raden i flyet (noe som ikke ville skjedd, hadde jeg sjekket denne siden tidligere:). Da min samboer forsøkte å legge fra seg en jakke i rommet over setet, fikk hun regelrett kjeft av et mannlig crew-medlem. Det var fordi det ikke var lov for passasjerer å legge fra seg baggasje der. Da det ble forsøkt å unskylde seg fikk hun bare beskjed om at hun måtte da se at det ikke var lov, det stod jo på den man åpnet lokket. Hun forsøkte seg med en «sorry lokket stod åpent så jeg kunne ikke se det». Da stønnet bare crew-mannen.
  2)Etter at fest stetbeltet skiltet er slukket må ofte folk på do. En
  kar, med noen kilo over gjennomsnitt rundt magen, er på vei tilbake til sete sitt. På vei ned midtgangen møter han det mannlige crew-medlemmet. Han satte ikke akkurat pris på å møte en overvektig person, noe han gav uttrykk for ved å unnskylde seg og stønne så høyt at vi hørte det fra midten av flyet og helt bak der vi satt.
  3) Maten serveres. Samboeren min er vegeterianer. Andre passasjerer får tilbud om vegetar eller kylling, men vår mannlige crew-kamerat bare slenger et kylling måltid ned til alle på vår seterad. Hun spør pent om det er mulig å få vegetar, noe som imøtekommes med et sukk, himling med øynene og en posjon med mat regelrett slengt på bordet.
  4) Vi har fått seter på begge sider av midtgangen i flyet. Vi prater i normalt toneleie (ifh til hva man må gjøre på et fly). Etter å ha vært i luften i ca 4 timer har crewet ombord slått opp en sovecupe på den ene seteraden bak oss. To stk kryper inn bak forhenget. Etter ca 10 min kommer det et surt damefjes frem. Hun sier faktisk: Hvis dere absolut må prate så får dere gå bak i flyet. Vi prøver faktisk å slappe litt av og sove her. Det er jo kjempe flott å si til 4 stykker som har betalt 7500,- hver for å komme seg på ferie, og ikke har bedt om setene helt bakerst i flyet….
  5)Flyturer er kjedelig. En liten dram til kaffen gjør alltid turen
  litt hyggeligere. Til kaffen tar vi oss en medbragt cognac, helt
  åpenlyst uten følelsen at vi gjør noe ulovlig. Vår mannlige venn ser at vi gjør dette, og sier ikke noe. Plutselig kommer en flyvertinne. Hun liker det ikke for å si det sånn… Hun lager et helvetes leven. Tilkaller 3 andre crew-medlemmer og prater i amerikansk megafontoneleie. Etter å ha forklart at det ikke er lov å drikke medbragt ombord på flyet, beslaglegger hun flasken, gir eier av flasken en advarsel om at de vurderer å tilkalle politiet på bakken, en skriftlig advarsel samt et ark med beskrivelse av hvilke amerikanske lover som er blitt brutt ved å ha konsumert medbragt alkohol ombord. Vi var uvitene om at dette var så strengt. Det er ikke akkurat noe som blir formidlet over høytaleren ombord på flyet, det står ikke på billetten og heller ikke noe annet sted på den informasjonen vi har mottatt.
  Burde skjønt det si, men ikke at det var så strengt.
  6) Som om ikke det var nok så klarer crewet å si over høytaleranlegget etter vi har landet og skal gå av flyet, at pass dere nå FBI står og venter på dere utenfor gaten… Hvis ikke det er frekt vet ikke jeg.
  Håper dette vil være til skrekk og advarsel for alle andre som har planer om fly i fremtiden. Det finnes mange andre flyselskaper der ute, og de behøver ikke yte veldig bra service for å være bedre enn Continental.
  Ha en høytflyvende dag!
  BE

Det er stengt for kommentarer.