Burnout i bloggosfæren?

Hjorthen varsler pause (hvordan skal man da holde seg oppdatert om Trond Giskes siste eskapader eller nattelivet i Florø?), og via Raymond kommer beskjeden om at David Winer (skaperen av RSS) gir seg. Blaff, dipp, eller slutten på begynnelsen?

Uansett, norsk bloggosphære blir et fattigere miljø inntil Hjorthen tar til vettet og melder seg for en takknemlig verden igjen. Om en fjorten dagers tid…. 

2 tanker på “Burnout i bloggosfæren?

  1. Helt normalt for skribenter å gå lei av skrivingen i perioder, så jeg tipper Hjorthen kommer tilbake. Bokforfattere opplever dette stadig vekk, men siden bøker kommer såpass sjelden merkes det ikke av leserne. Såsant ikke forfatteren velger å gå til pressen med skrivesperren sin, da.

  2. Takk for støtte i denne tunge tiden folkens, og Eirik, problemet med dumme bloggere som meg er jo at jeg løper til «pressen» med skrivesperren min hver enste gang slik at jeg etterhvert er i ferd med å bli en parodi på meg selv:-)
    Men joda, jeg kommer vel tilbake på en eller annen måte, men engasjementet i bloggebyen kommer jeg uansett til å trappe ned til et minimum. Skriving og lesing av blogger tok etterhvert så mye kreativ energi at jeg følte at det var riktig å gjøre noe drastisk for å bryte opp i et etterhvert fastlagt mønster. Nå håper jeg at jeg skal få tid til å skrive nok en historie som ingen vil gi ut og kanskje etterhvert finne et bortgjemt hjørne på veven hvor jeg fortsatt kan berette om nattelivet i Florø.

Det er stengt for kommentarer.