Gavetips for den som har absolutt alt

HundebæsjryggsekkJeg har ansvaret for familiens julegaveinnkjøp i år, siden jeg er i USA, et land optimalisert for shopping. For å skaffe meg ideer går jeg på nettet, og i år som tidligere vet jeg at det er hjelp å få: Dave Barry, forfatter og ukentlig humor-spaltist i Miami Herald og mange hundre andre aviser, har med god hjelp av sine lesere satt sammen sin årlige julegaveguide.

I år ser det ut til at gaver til husdyret er tingen – min favoritt er en liten ryggsekk slik at hunden kan bære sin egen avføring, noe som jeg er sikker på blir en hit i Frognerparken til vinteren (muligens ikke like populær i juli). Men en barnevogn for hunder er heller ikke borte.

Post-coital opptenningI kategorien "hvordan effektivt skape mørkredsel i et barnesinn" synes jeg "Forest Faces" har potensiale (full katalog her) – men som synes av bildet til venstre finnes det mulige bruksområder innendørs også.  Den litterært interesserte kan jo kaste seg over en billedbok om italienske springkniver, og de som ikke klarer å bestemme seg om de skal spise grønnsaker med Grete Roede eller proteiner med Fedon kan jo satse på smaksspray-dietten.

And with that, we return to our regularly scheduled progamming….