Interessant personlig webside

Personlige websider finnes i mindre og mindre grad – de krever for mye oppdatering og datakunnskaper. Blogging har overtatt.
Men noen klarer det. Jeg søkte rundt på et eller annet og datt over Peter Englunds hjemmeside – han er svensk forfatter og historiker. Virkelig en imponerende hjemmeside – interessant lesing, informasjon om personen, og smakfullt og stramt satt sammen.
For ikke å snakke om hans omgang med språk. Her er i alle fall et sitat jeg skal bruke overfor folk som tenker på å ta en doktorgrad:

[…] att doktorera för att man vill ha titeln, det är rena vansinnet. Det vore som att dricka Dry Martini på krogen för att man är sugen på oliver. Det finns bättre och enklare sätt att bevisa sitt värde.

Et besøk anbefales, særlig hvis man kan lese svensk og er historieinteressert. Massevis av morsomme og innsiktsfulle essays og kommentarer.