6 thoughts on “Dagens Rolf Jacobsen

 1. hei kan du fortelle meg om hva dette dikte er om, og om det er et moderne eller tradisjonelt dikt!
  takk
  mvh dunya

 2. Hei!
  skal ha eksamen på torsdag, og jeg trenger hjelp.
  Hva handler «Problem» om?
  Kan noen hjelpe meg?
  Hilsen Linda

 3. A-ha! Dette diktet er altså gitt som eksamensoppgave! Jeg begynte å ane ugler i mosen.
  Jeg tror dessverre ikke verken tid eller mine diktanalytiske kunnskaper holder til å yte noen form for støtte her, selv om det hadde vært en åpen eksamen. Gitt historien med de 82 studentene på BI som ble utvist for et semester tror jeg nok det er enklest å løse oppgaven på egen hånd…..

 4. Penchood!!!
  Hva med å hjelpe til jenta da ? Det er jo ikke sikkert hun kommer til å ha om den. Det er heller ikke juks å få kunnskap fra andre under «øvingstiden».
  Syns synd på dere gutter !
  Sorry Donya, hadde jeg klart å oversette dette, ville jeg gjort det..

 5. hei jeg har fått hefte om vår medieverden og der står det en dikt om problem I og jeg forstår den ikke kan noen værså snill å hjelpe meg med den fordi jeg har den i morra plzzz vil ha den svaret i dag takk;)

Kommentarer er stengt.