2 tanker på “CDer og disruptiv teknologi

  1. Gleder meg til å høre hvordan mottakelsen var.
    BTW: Jeg synes plateselskapene slik de er i dag har utspilt sin rolle. Skal artistene og forbrukerene få til noe bedre vil de bli nødt til å gå veien utenom plateselskapene, eller danne et nytt som forstår at det de driver med er finansiering og markedsføring – og som forstår at de ikke kan ta broparten av pengene innvolvert for å gjøre en slik, relativt enkel, jobb.

  2. Det var vel omtrent det innlegget mitt gikk ut på også – selv om jeg ikke er like kategorisk når det gjelder plateselskapenes endelikt. Men de står overfor det som kalles en «disruptiv technology», og det som da vanligvis skjer, er at en nykommer tar en stor del av markedet, at de eksisterende selskapene blir nødt til å følge etter – men at de kommer til å tape markedsandeler. Det blir gjerne også en viss konsolidering i bransjen, ved at noen gamle aktører forsvinner.

Det er stengt for kommentarer.