Juksemaker pipelort

En student ved University of Kent saksøker skolen fordi den tok ham for juks før etter tre år. (via Techdirt).
Jeg har hørt mange mange tåpelige unnskyldninger for juks, men denne tar kaken…. Personlig synes jeg universitetet gjorde det eneste riktige – og hvorvidt vedkommende får en jobb etterpå eller ikke er faktisk ikke universitetets problem.

3 tanker på “Juksemaker pipelort

  1. Mange er vel enig med meg når jeg sier at skolesystemet generelt ikke tar jukseproblemet på alvor. I tillegg til juksemakeren rammer juksingen skolens og dermed andre studenters rykte. «Mr Gunn’s father,said one tutor told his son:»Everybody does this.You’re the unlucky one.You got caught.(hentet fra linken)». Det er selvfølgelig veldig overdrevent å si at alle jukser, men at juksingen forekommer i (langt) større grad enn det man tror er ingen bastant påstand.
    Det blir i hvert fall veldig spennende å se hva utfallet i denne saken blir – det er tross alt USA dette foregår i.

  2. University of Kent er i England, hvilket er årsak til at denne rettssaken neppe blir noe av. Håper jeg.

  3. En dyktig fagmann!
    Studenter er generelt meget tilpasningsdyktige. Basert på egen erfaring, så passer Sending sin beskrivelse godt på kursene Sending underviser i. Den passer tilsvarende dårlig på de fleste andre. Så kan jo Sending kritisere studentene, og studentene kan baksnakke Sending. Å la ham slippe undervisningsplikten er uansett en god løsning. Han er en meget dyktig fagmann!

Det er stengt for kommentarer.