Silicon Valley runaround

En interessant rapport, beskrevet i Red Herring’s blog, for de av dere som lurer på om annonsering på nettet virker. Konklusjonen er at online annonsering virker og at man bør bruke mer penger på det – jeg har ikke sett rapporten, men den representerer i alle fall noe nytt og annerledes på dette området.
I samme blog annonseres det at Apple må utsette distribusjonen av de nye iPod mini’ene, siden de ikke får tak i nok harddisker. Så de av oss som kunne tenke seg en slik må nok vente litt.
Forøvrig vil jeg anbefale alle å klusse litt med blogging – en meget interessant måte å bruke nettet på, som vil ha stor betydning for ulike former for kunnskapsdeling i noen år fremover. (Og hvis du leser Red Herring’s blog, kommer du faktisk litt inn på pulsen på Silicon Valley uten å forlate godstolen).