Hundeliv på Lilloseter

Lilloseter om vinterenSom relativt nybakt hundeeier (eller, rettere sagt, medeier, siden hunden administreres av husets frue og far sjøl i beste fall har talerett) har jeg ikke kunnet unngå å legge merke til at en hel del mennesker – særlig de ansatt i offentlige kontrollinstanser – ikke liker hunder. Det skaper et problem når man skal ha med hunden i Marka, siden man ikke kan gå inn og varme seg.

HundestuenLa meg derfor få rose Lilloseter, en skistue i Lillomarka som ikke bare har ypperlige boller med glasur og solbærtoddy med påfyll, men i tillegg har egen varmestue for hunder og hundeeiere, med fortøyningsringer i veggene og kaffepåfyll etter "betal selv"-prinsippet.

Jeg har også fått høre at som hundeeier kan man få slengt mye ukvemsord etter seg fra treningsfantomer med skøyteski og kondomdress, særlig når man i tillegg har med barn som holder tempoet noe nede. Det er hyggelig å herved kunne avkrefte dette – i hvert fall hva gjelder Lillomarka og basert på tre skiturer. Bare blide ansikter og racere som skyndsomt skifter spor og oppfører seg skikkelig.

1 tanke på “Hundeliv på Lilloseter

  1. Lilloseter er i det hele tatt et praktisk og hyggelig utfartssted for alle oss som bor i Sentrum/Øst – mye mindre masete enn Ullevålseter, syns nå jeg. Ser frem til at så mye av snøen går at jeg kan begynne å ta ettermiddagssykkelturene mine oppover dit igjen. 🙂

Det er stengt for kommentarer.