PFIT om eNorge

Neste møte i PFIT er tirsdag 14. mars kl. 1900 på Håndverkeren , og temaet er
    eNorge: Fra venterommet til MinSide

Det blir først en innledning ved fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys og sekretariatsleder Tore Tennøe, Teknologirådet. Debatt med styreleder Eilert Hanoa, IKT Norge, professor Per Selle, UiB, og forfatter Eirik Newth under ledelse av professor Astrid Nøklebye Heiberg, UiO

Får vi nye barrierer når skranker og venterom blir erstattet med nettsider og chatting med saksbehandlere? Regjeringen har som målsetting at flest mulig offentlige tjenester skal på nett. Som i nettbanken skal vi bli våre egne saksbehandlere. Men vil e-forvaltning gi den forventede effektiviseringen av det offentlige – og hvordan skal en slik gevinst i så fall realiseres? På møtet vil vi også diskutere om de nye systemene kan ivareta personvern og samfunnssikkerhet.
Hjertelig velkommen!

2 tanker på “PFIT om eNorge

  1. Er PFIT-møtene åpne for alle, eller kun medlemmer? (Det var litt vanskelig å trenge gjennom informasjonsmuren både på espen.com/pfit og polyteknisk.no for å bringe klarheit i dette)

  2. Møtene er i utgangspunktet for medlemmer, men vi har ikke utelukket noen fra et møte ennå – og hvis du gir deg til kjenne som ikke-medlem kan du regne med å bli begavet med en brosjyre eller to om PFs fortreffelighet, den nærmest latterlig lave medlemsavgiften, og de mange spennende møter og seminarer du kan gå på.

Det er stengt for kommentarer.