Høstprogrammet PFIT

BI skal flytte, så jeg har gått igjennom en masse gamle papirer – herunder gamle ting fra Polyteknisk Forening. Fant endel gamle programmer, og skrev inn møtetitler og foredragsholdere på foreningssiden. Det som fascinerer, er hvor mange av disse foredragene som kunne vært holdt idag – teknologiene kan endre seg, men spørsmålene består….
Eller gjør de det? Det er tid for nytt høstprogram i Polyteknisk Forening IT – hvis du har forslag til foredragsholdere eller -temaer, legg dem som kommentar herunder – og kikk gjerne på foreningens hjemmeside for inspirasjon eller provokasjon. Alle forslag mottas med takk!

2 tanker på “Høstprogrammet PFIT

 1. Kommentar til eget innlegg, men her er noen forslag:
  – kunnskapsinnvandring: Hva skal Norge gjøre for å tiltrekke seg og legge forholdene til rette for utenlandsk spisskompetanse?
  – all informasjon på nett – men hva skjer med forfattere, forleggere og aviser i en digital medieverden?
  – plagiat via nett – hvordan ta fuskere elektronisk (gjelder både i skolen, aviser, forlag)
  – BIs nybygg – Handelshøyskolen BI flytter til nytt bygg i Nydalen, muligens det nest største kontorbygget i Oslo (etter Telenor på Fornebu). Det finnes en rekke spennende teknologi, arkitektur- og biblioteksløsninger der, og en omvisning og demonstrasjon kan arrangeres for foreningens medlemmer.
  – andre forslag?

 2. Kunnskapsinnvandring høres kjekt ut, men jeg er fristet til å foreslå en annen vri på undertittelen: Hvor avhengig er det norske næringslivet av utenlandsk støtte for IKT-systemer (drift, vedlikehold, feilretting), og hvor avhengige bør vi egentlig være?

Det er stengt for kommentarer.