Endelig oppgradert

Jeg oppgraderte fra Movable Type 2.x til 3.x for en stund siden, og har nå etter endel fikling fått skikk på CSS-sheets og endel annet. Så nå er forhåpentligvis bloggen stabilisert, i hvert fall utseendemessig, for en stund. Har samtidig endret Lenas blogg, nå står Applied Abstractions igjen. Og jeg har endelig lært meg litt praktisk CSS.
Men det er utrolig hvor mye tid det tar…..

2 tanker på “Endelig oppgradert

  1. Du har selvfølgelig helt rett – repeterende RSS skyldes at jeg har en lei uvane med å finne feil etter at jeg har postet et innlegg. Og så vises de som nyhet i din RSS-feed. Forsøker stadig å skjerpe meg, men jeg leser ca. 100 blogger pr. RSS selv, og de eneste som ikke gjør det samme er de stedene som er redigert. Så det får bli en balansegang – det er jo viktig med kjapp publisering også.
    Hva gjelder å lære CSS, så søkte jeg på Google, og fant bl.a. http://www.htmlhelp.com/reference/css/ som var grei. Et fargekart (http://www.htmlhelp.com/icon/hexchart.gif) var også bra, foruten selvfølgelig noen gamle CSS-filer fra Movable Types standardbibliotek å jobbe med.

Det er stengt for kommentarer.